Gratis WOZ bezwaar Amsterdam

WOZ-waarde van uw pand in Amsterdam te hoog?

Is de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog vastgesteld? Onze deskundige taxateurs beoordelen kosteloos de WOZ-waarde. Is volgens ons de WOZ-waarde van uw pand te hoog, dan zullen wij namens u gratis een bezwaarschrift indienen bij de gemeente.

Heeft u een uitspraak op uw bezwaarschrift ontvangen en wordt de waarde niet verlaagd? Dan gaan wij gratis in beroep tegen deze uitspraak.

Waarom gratis?

Als het door ons ingediende bezwaarschrift of beroepschrift gegrond wordt verklaard, dan ontvangen wij van de gemeente een vergoeding op grond van de wettelijke kostenvergoeding. Mocht het bezwaar of beroep worden afgewezen, dan is dat ons risico. De gehele procedure is hierdoor kosteloos voor u.

WOZ waarde en de belastingen

De hoogte van de WOZ waarde bepaalt tevens de hoogte van vele belastingen, zoals de onroerendezaakbelasting (ozb), de inkomstenbelasting (eigenwoningforfait), de erfbelasting en de waterschapsbelasting. Dus als de WOZ-waarde van uw pand te hoog is, dan betaalt u te veel belasting.

Wilt u weten of uw gemeente de WOZ-waarde juist heeft vastgesteld? Wij beoordelen kosteloos de WOZ-waarde van uw pand in Amsterdam.

 
aangedreven door ARForms   (Unlicensed)

Button